WoningLe Bourg is een ruime woning voor 4 à 5 personen, gelegen in Ouroux en Morvan aan de rand van het dorp waar alle voorzieningen op loopafstand van de woning voorhanden zijn, zoals een bakker, een supermarkt, een apotheek en een garage. Op woensdag is er een ambulante slager in het dorp van 13:30 tot 16:00 uur. Op zondagmorgen is er een kleine markt naast de kerk. U vindt er ook twee barren met terras en een hotel-restaurant. Bij de camping kunt u desgewenst pizza’s bestellen en afhalen en op maandagmiddag staat er een pizzaboer tegenover de kerk.

De woonkamer/keuken heeft een oppervlak van ca. 40 m2 en is voorzien van een inzethaard voor het stoken van hout. Er zijn twee ruime slaapkamers (ca. 20m2), één met een 2-persoonsbed en één met drie 1-persoonsbedden. Desgewenst is er een kinderbedje aanwezig. De badkamer heeft een inloopdouche, twee wastafels en een toilet. Verder is er nog een separaat toilet in de gang. Het woongedeelte is gebouwd bovenop een garage annex kelderruimte, waarin o.a een tafeltennistafel staat. Het woongedeelte is daardoor alleen via een trap te bereiken.

De woning zelf heeft een mooi uitzicht over een dal met akkers, weilanden en bossen, het typische landschap dat de Morvan zo aantrekkelijk maakt. De omheinde tuin is ca. 350 m2 groot. Er zijn twee terrassen, één hooggelegen met een prachtig uitzicht en één, geheel beschut, beneden in de tuin. Er is voldoende tuinmeubilair en ook een barbecue is aanwezig.

Het gehele woongedeelte is voorzien van centrale verwarming voor dagen dat de haard alleen niet meer voldoende is.

Internet is beschikbaar (zowel draadloos als met draad).

IMG (2)